Zvonurile spun ca ar trebui sa ne asteptam la IPad si Macbook mai ieftine in acest an.

Zvonurile spun ca ar trebui sa ne asteptam la IPad si Macbook mai ieftine in acest an.

In primul rand, MacBook Air ar putea primi o reamprospatare mai putin costisitoare, asa cum sugereaza mai multe rapoarte. Cel mai recent raport vine de la DigiTimes care a anuntat astazi ca la sfarsitul celui de al doilea trimestru al acestui an, Apple va lansa un nou MacBook, un entry-level de 13,3 inch.

In timp ce raportul se refera la noul dispozitiv ca la un MacBook, dimensiunea ecranului sugereaza ca acesta ar putea fi o actualizare a MacBook Air, deoarece MacBook vine doar cu un display de 12 inch.
DigiTimes indica faptul ca noul MacBook va avea o rezolutie de 2560×1600 pixeli.Analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, a declarat la inceputul acestei luni ca Apple va lansa un MacBook Air mai ieftin de 13 inch in al doilea trimestru al acestui an si ca pretul mai mic ar putea ajuta la cresterea vanzarilor laptop-urilor Apple.

Cateva zile mai tarziu un raport al Taiwan’s Economic Daily News a sustinut ca noul MacBook Air ar va costa intre 799 dolari si 899 dolari, in timp ce actualul MacBook Air de 13 inch, la mijlocul lui 2017, costa 999 de dolari.

Zvonurile spun ca ar trebui sa ne asteptam la IPads si Macbook mai ieftine in acest an.
Zvonurile spun ca ar trebui sa ne asteptam la IPad si Macbook mai ieftine in acest an.

De asemenea, asteptam iPad mai ieftine in acest an. Raportul DigiTimes mentioneaza ca putem anticipa un iPad actualizat de 9,7 inch in al doilea trimestru al acestui an ?i un nou iPad Pro in a doua jumatate anului.

In decembrie anul trecut, outlet a anuntat ca noul iPad de 9,7 inch ar putea costa in jur de 259 de dolari, in scadere fata de Apple iPad de 329 dolari lansat in martie anul trecut, iar Taiwan Daily Daily News a raportat recent acelasi lucru. La sfarsitul lunii februarie, Apple a obtinut aprobarea de reglementare pentru doua iPad-uri mystery din Europa de Est, ceea ce sugereaza ca ar putea aparea noi modele iPad.In timp ce concurenta reduce preturile in timpul sarbatorilor, iar Apple se abtine de la taierea preturilor, probabil ca mentinerea preturilor de baza mai mici la inceput, va fi strategia companiei de a vinde mai multe produse in acest an.

Share

Lasă un răspuns