Savurați plăcerea de a nu face nimic!

Grozav! Ce bine este să lenevești!

Savurați plăcerea de a nu face nimic!
Savurați plăcerea de a nu face nimic!

Lăsați baltă totul, deconectațivă și faceți ceea ce vă place.

Orele de relaxare sunt un balsam petru suflet și vă dau multă energie.

 

Creierul Dumneavoastră are nevoie de liniște

“Leneșii” trăiesc mai mult. 

“Down speeding” în română “a frâna”, ar fi cuvântul cheie. În momentele de criză corpul secretă o cantitate mare de adrenalină. O importantă cantitate este folosită în obținerea performanțelor. Dar tot ce este prea mult strică. Așadar alternând momentele de  activitate intensă cu cele de relaxare vom permite organismului să se refacă pentru a vă putea bucura până la o vârstă înaintată de sănătate ți poftă de viață.

Slăbiți fără să faceți nimic.

 Încercați să vă organizați activitatea astfel încât să vă culcați mereu la aceeași oră. Dormiți 8 ore în timpul nopții – începând cu ora 22 – pentru a arde grăsimile din organism.

“Leneșii” au un sistem imunitar mai bun. În perioada de relaxare corpul secretă hormoni care au rolul de a întări rezistența la agenții patogeni.


Mai multă energie fără nici un efort.

“Leneșii” sunt plini de energie. 

Luați-vă zilnic un răgaz de câteva minute sau rezervațivă o seară pe săptămână numai pentru dumneavoastră. Plimbați-vă în parc, citiți o carte bună sau delectați-vă cu activitatea preferată. Acest repaus vă va relaxa, vă va oferi poftă de viață și energii nebănuite.

“Leneșii” sunt plini de idei. 

Perioadele de criză și stresul sunt cei mai mari dușmani ai creativității. Poate de aceea marii scritori au preferat să se retragă la țară, departe de oraș și de agitația lui pentru a-și scrie opera. Încercați să găsiți un echilibru în tot ceea ce faceți. Odată cu acesta, se va instaura și liniștea interioară, atât de necesară creativității și ideilor  noi.

Recâștigați-vă liniștea interioară

“Leneșii” se bucură de viață.

“Plăcerea vine din pacea interioară“, sună un proverb oriental. Încercați să vă inpuneți din când în când un stil de viață mai tihnit, pentru a savura din plin bucuriile vieții.

“Leneșii” își traesc din plin viața.

Iubirea este cel mai frumos dar al acesteia. Ea trebuie cautată, păstrată, ocrotită. Faceți-vă timp suficient pentru partenerul dumneavoastră. Nu neglijați efectul unei cine tihnite la lumina lumânărilor, al unei plimbări romantice, al unui film bun sau chiar al unei călătorii.

Savurați plăcerea de a nu face nimic!
Savurați plăcerea de a nu face nimic!

“Leneșii” nu au probleme.

Discuții în contradictoriu cu colegii de birou, probleme în familie, certuri cu prietenii – tot acest stres zilnic vă macină nervii și vă îmbolnăvește! Găsiți un moment prielnic, așezațivă pe un fotoliu, punețivă o compresă cu apă rece pe ochi și nu vă mai gândiți la nimic. Cu timpul, odată cu relaxarea, se vor ivi și soluțiile la situația de criză.

“Leneșii” sunt buni interlocutori.

Sună telefonul și … brusc nu mai este timp pentru nimic. Cine trăiește în stres continuu este mai încordat, mai rigid, mai puțin disponibil. Dimpotrivă, cei cu o fire calma sunt mai buni parteneri de discuție.

“Leneșii” sunt fericiți.

Sănătatea, energia, liniștea sufletească par atât de ușor de obținut! dar … (există acel DAR) să nu vă implicați atât de mult în fiecare problemă ce apare.

Savurați plăcerea de a nu face nimic!

Share

Lasă un răspuns