Rusia se pregătește pentru războiul nuclear cu S.U.A.

Rusia se pregătește pentru războiul nuclear cu S.U.A.

Rusia se pregătește pentru războiul nuclear cu S.U.A.

Televiziunea rusă de stat își îndeamnă rezidenții să-și stocheze buncărul cu apă și produsele alimentare de bază, deoarece Moscova ar putea merge la război cu Washingtonul.

Avertizarea despre potențialul conflict dintre cele două superputeri ce se anunța a fi “catastrofal”, o sursă de știri din Rusia, a arătat rafturile de hrană și a făcut recomandări oamenilor să cumpere sare, ovăz și alte produse care pot dura mult timp pe rafturi.

Rusia se pregătește pentru războiul nuclear cu S.U.A.
Rusia se pregătește pentru războiul nuclear cu S.U.A.

Laptele pulverizat durează cinci ani, în timp ce zahărul și orezul pot dura până la opt ani … de unde deducem clar că reporterul era documentat despre gătitul de paste într-un adăpost pentru bombe…

De asemenea banda de evenimentele de știri ale canalului sunt afișate în diagrame explicații cât de multă apă trebuie să fie stocată pentru băut, spălarea feței și a mâinilor și pregătirea mâncării în fiecare zi. Postul recomanda, de asemenea, ca oamenii să aibă acces la măști de gaz și să citească ghiduri despre cum să supraviețuiască războiului nuclear.Programul difuzat la doar o zi după ce sursele au declarat pentru Newsweek că “există o amenințare majoră de război” la Moscova, în timp ce președintele Donald Trump se pregătește să lovească Siria ca represalii pentru folosirea armelor chimice împotriva civililor în week-end. Administrația Trump a declarat că este de părere că președintele Siriei, susținut de Rusia, Bashar al-Assad, a fost responsabil pentru atacuri și intenționează să se asigure că Assad va fi pedepsit. Forțele militare ruse au răspuns spunând că Moscova va întâmpina focul si va răspunde cu foc asupra oricărei rachete  aparținând SUA.

Miercuri dimineață, Trump a scris pe Twitter  un avertisment puternic Rusiei numindu-i “a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!”

Dar a revenit la declarație, cerând încetarea represaliilor cu Rusia.

Doamne, ocrotește-i pe români …  Share

Lasă un răspuns